Sunday, 19 May 2013

uitm

Assalamualaikum . Hello people :) Having a great life ? Me ? Just got an offer letter from upu . Where am I going ?

Diploma Ukur Bahan 
UiTM SRI ISKANDAR , PERAK :D

Yeayy ! *clap clap* hihi . So there it is ! The exact course yang aku nak and mintak . Alhamdulillah dapat :D Eventhough diploma tapi bersyukur sesangat sebab ramai lagi kawan yang tak bernasib baik . Its okayyy guys :)

Upu bukan penentu masa depan . Its just a place to further your studies

Faham tak murid murid ? Tak dengar punn -.- *lagak cikgu sekolah rendah* aku buat lawak tu . gelak k . Balik pada tajuk , memang fact punn . Mainpoint , tak kisah lahh korang dapat berape A punn time SPM tu . Kalau Allah taknak bagi and rezeki takde , tak dapat jugakk . So , tawakkal to Allah :) Let Him handle everything . Redha :) penting tu . 

One more thing , because of dah lama duduk rumah macam pwincess ni , tak biasa main petang , main panas , bangun awal and tidur awal ni makes me soo cuak nak masuk university . To be true , aku still tak boleh terima hakikat that I'm not a school student anymore and dah nak jadi budak university dah . UNIVERSITY k . Amaiigaddd ! k pija dah mengarut . thats all . kbye